sape suka like !

6.9.11

aIsHiTeRu Vs PeRcAyA pAdA kHu

Assalammualaikum ye semua..
nak cerita sikit pasal dua tajuk lagu yang agak popular la ..
aishiteru & percaya pada ku!
kenapa ek dengan lagu ni? mesti la ade hal yang berlaku kan? 
macam ni cerita nya. Mase aku web cam dengan hencik hafiz yang dulu ni kawan aku skunk da jadi bf aku. Dia soh aku dengar lagu aishiteru!
aku pown pegi la search kat youtube tu mencari tajuk lagi ni. Sumpah sebelum ni aku tak pernah dengar lagu tu!
then,bila dengar je intro dia. Aik macam best je lagu ni..!
Boleh tahan la... not bad!
After that,dia pulak tanya aku.
hencik hafiz: u pulak suka dengar lagu ape?
aku: ni u dengar lagu ni.
aku pown soh la dia dengar lagu percaya pada ku!
hencik hafiz: ape tajuk lagu ni ek? macam pernah dengar.
aku: percaya pada ku.
hencik hafiz: jap nak download lagu cd rosak!
ciss! dia kutuk lagu aku!
tak gune punyer mamat! hahahha~~ namun marah tu kat dlm hati jelakan . Tak la makan dalam sangat.
Esok nya aku dalam bas on the way ke rumah orang kawin hencik hafiz ni call aku. 
hencik hafiz: u wat pe?
aku: i dalam bas ni on the way pegi rumah orang kawin. u wat pe pulak?
hencik hafiz: i nga training ni tapi tga break. u jom dengar lagu ni ..
aku: lagu ape?
hencik hafiz: lagu ni.. jap ea...
then,dia pun pasang la lagu percaya pada ku!
lepas da habis lagu tu.. dia terus letak phone then aku mesej dia.
aku: u,i macam penah dengar je lagu tu?
hencik hafiz: i ingat i sorang je baru dengar.
bajet hencik hafiz ni! aku yang introduce kat dia,dia pulak yang baru dengar sorang! heheeh~
hencik hafiz: hari ni da 4 kali i dgr lagu ni..:)
waaa ! hebat aku sebab aku da bg dia jatuh cinta dengan lagu ni!
hebat !hebat!
hencik hafiz,hencik hafiz ade-ade jela dia ni! 
a few days kemudian dia ade call aku lagi.
aku: u wat pe?
hencik hafiz: i tgah dgr lagu ni. (lagu percaya pada ku lagi !)
aku:  i pown baru je lepas dengar lagu aishiteru! lagu yang u suke tu.
hencik hafiz: ykew?
aku diam kejap.
hencik hafiz: kenapa u diam?
aku: i tga hayati lagu tu. (lagu yang dia dengar tu!)
hencik hafiz: Aik lain mcam je? selalunya orang yang hayati lagu-lagu ni ade makna tau?
aku nak cover punyer pasal mati-mati aku menafikan! kalau dia ada depan aku confirm dia dapat tengok muka aku yang blushing ni.
Malu siot kalau dia tau rahsia aku!
mampos aku kalau macam ni!
Actually,mase aku introduce kan lagu percaya pada ku tu kat dia memang lagu tu tak memberi apa-apa makna kat aku ni.
After da rapat dengan dia,hari-hari mesej!
Aku pun fall in love dengan Hencik Hafiz ni.
Then,lagu percaya pada ku memberi makna kat aku. Mean,lagu tu luahan hati aku kat dia!
Cuma masing-masing mase tu still menafikan !
aku pun diam jela,dia pun diam!
sampai la dia sendiri yang luahkan perasaan dia kat aku!
Macam nak pengsan aku bila dia luahkan perasaan dia kat aku!
Mane tak nye,aku memang yang tersedia fall in love dengan dia ni pun terima jela.
Until now, he is mine! 
hencik hafiz sy mengaku saye da lame fall in love dengan awak!!
video
ni la lagu yang hencik hafiz suke ni!
jum layan!! aishiteru!!

untuk lagu percaya padu ku tak bole nak upload. Sebab file sangat besar maka dengan itu agak lembab macam siput !
search jela kat youtube ea...
huhuhu..hanya lagu aishiteru je dapat diupload dalam post kali ni !
lain kali cik ecah cuba lagi ye? 
insyaAllah...

p/s : pengakuan yang memalukan!!

mood: rindu kat Adam! 
same macam rindu kat Abangnye!
tapi abangnye lebih sikit la..:)





No comments:

Post a Comment